Här kan ni läsa lite om min stil som fotograf. Mina vanligaste fotouppdrag är porträtt, bröllop, begravning och företagsreklam. Ofta är det barnfamiljer som vill ha porträtt, men jag har också erfarenhet av att fotografera seniorer. Djur och trädgårdar kan jag också porträttera. Klicka gärna på "galleri" för att se exempel på mina bilder.


LEVANDE PORTRÄTT UTAN STUDIO Jag har ingen studio utan kommer hem till er eller träffar er i den miljö ni själva väljer (strand, skog, park, trädgård, stad). Vi pratar, promenerar, och leker om det finns barn med. Efter ett tag har ni glömt att jag har kameran med mig och då blir det mer levande, avslappade och spontana bilder. Den här typen av fotografering kallas för "life-style" fotografering. Jag kan också ta mer poserade porträtt om ni vill.


DIGITALA BILDER Vi lever i en digital värld idag. Jag vill att mina bilder ska användas, inte samla damm i en låda. Därför ingår alltid de digitala bilderna, i högupplöst format, när ni anlitar mig som fotograf. Jag fotograferar och bearbetar bilderna. Ni får sedan använda dem hur ni vill för eget bruk – till utskrifter, i fotokonst, på datorn/telefonen, skicka till vänner och familj m.m.


Klicka på de olika kategorierna uppe till höger för att få mer information!