Fotograf på Österlen i Skåne – levande porträttDet ska vara enkelt, inga konstigheter...vi tillbringar ca 1 timma tillsammans för själva fotograferandet, oftast utomhus. Mitt jobb är att fånga er, precis så som ni är. Ert jobb är att vara er själva, och ha kul. Jag bearbetar korten och ni får de färdiga korten digitalt. Ni kan göra vad ni vill med dem – titta på dem, skicka dem till släkt & vänner, skriva ut dem, egen fotokonst – men inte sälja dem. Jag tar en fast avgift för min tid och talang, inte beroende på hur många bilder ni vill beställa. Läs vidare om ni är intresserade...

Vad kan man förvänta sig...


BOKNING


Titta igenom min hemsida och bekräfta att ni gillar vad ni ser. Om det känns rätt, KONTAKTA mig för att boka en fotosession. Vi bestämmer gemensamt en tid och plats. Ni berättar lite om er själva och vilken typ av bilder ni gillar bäst.

Fotograf på Österlen i Skåne – levande porträtt

Fotograf på Österlen i Skåne – levande porträtt


FOTOSESSION


Vi träffas någonstans, helst utomhus. Jag tar med min kamerautrustning. Ni kommer själva eller med er familj. Vi pratar, promenerar, och leker om ni tar med barn. Jag fotograferar samtidigt. Vi kan ta ett par kort där ni poserar men de bästa korten tar jag oftast när ni glömt varför ni är där, alltså när ni slappnar av och bara är er själva. Jag tar ett par hundra bilder när vi tillbringar ca en timma tillsammans. Naturligtvis behåller vi bara de bästa bilderna.WEBGALLERI


Jag sätter mig sedan vid datorn, går igenom alla bilderna och bearbetar dem. De bästa bilderna finner ni sedan i ett eget webgalleri med lösenord på min hemsida. Med en fotosessionen på ca 1 timma brukar det bli minst 25 bearbetade bilder i ert galleri, ofta fler. Jag skickar en länk via email till ert webgalleri, oftast inom 1 vecka.

Fotograf på Österlen i Skåne – levande porträtt

Untitled photo


PRIS OCH BETALNING


När ert webgalleri är färdigt får ni också en faktura som ska betalas inom 10 dagar. Jag tar en fast avgift för min tid och talang, inte beroende på hur många bilder ni vill beställa. I priset ingår de digitala bilderna, i högupplöst format. Här är prislistan för de vanligaste fotopaketen, men vi kan också skräddarsy paket.


PRISLISTA
DIGITALA BILDER


När ni betalat fakturan kan ni ladda ner alla bilderna, i högupplöst format. Ni kan använda de digitala bilderna i princip hur ni vill; alltså beställa utskrifter, göra fotoböcker, lägga in dem på datorn och telefonen, skicka dem till vänner osv. Men ni kan inte sälja dem, ändra dem eller hävda att det är ni som är fotografen. Ni får gärna visa dem digitalt (Facebook, bloggar eller liknande) men då ska ni också ha med en byline som visar vem som tog bilden: Foto: Anneli Schalock/Spectoccasio.

DIGITALA BILDER<br />
<br />
När ni betalat fakturan kan ni ladda ner alla bilderna, i högupplöst format. Ni kan använda de digitala bilderna i princip hur ni vill; alltså beställa utskrifter, göra fotoböcker, lägga in dem på datorn och telefonen, skicka dem till vänner osv. Men ni kan inte sälja dem, ändra dem eller hävda att det är ni som är fotografen.  Ni får gärna visa dem digitalt (Facebook, bloggar eller liknande) men då ska ni också ha med en byline som visar vem som tog bilden: Foto: Anneli Schalock/Spectoccasio.

UTSKRIFTER<br />
<br />
Ni bestämmer själva var ni beställer eventuella utskrifter. Eftersom ni får de digitala filerna kan ni beställa var som helst. Ett alternativ är att beställa direkt genom ert webgalleri på min hemsida. Där kan man beställa både utskrifter och andra fotoprodukter, t.ex. canvastavlor, kort, klistermärken, pussel, magneter, muggar osv. Detta erbjuder jag till självkostnadspris, jag tjänar alltså ingenting på er beställning utan ni betalar samma pris som jag själv skulle betalt.  Det blir lättare för er och jag vet att kvaliten på produkterna är hög. Enda nackdelen är att det kan ta lite tid för de skickas från Kalifornien.


UTSKRIFTER


Ni bestämmer själva var ni beställer eventuella utskrifter. Eftersom ni får de digitala filerna kan ni beställa var som helst. Ett alternativ är att beställa direkt genom ert webgalleri på min hemsida. Där kan man beställa både utskrifter och andra fotoprodukter, t.ex. canvastavlor, kort, klistermärken, pussel, magneter, muggar osv. Detta erbjuder jag till självkostnadspris, jag tjänar alltså ingenting på er beställning utan ni betalar samma pris som jag själv skulle betalt. Det blir lättare för er och jag vet att kvaliten på produkterna är hög. 


KONTAKTA  mig för att boka en fotosession eller om du har frågor!

<a href="mailto:info@spectoccasio.com">info@spectoccasio.com</a>  
0723222916
<br>
http://www.spectoccasio.com/contact
<br>
Medlem i Barnfotografer:
http://www.barnfotografer.se