BEGRAVNINGSFOTOGRAFERING<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
Det är mycket som ska ordnas i samband med en begravning. Allting känns jobbigt vid bortgången av en närstående. Det sista man tänker på är att föreviga allt detta...Det är mycket som ska ordnas i samband med en begravning. Allting känns jobbigt vid bortgången av en närstående. Det sista man tänker på är att föreviga allt detta...Låt Spectoccasio hjälpa er. Professionell fotografering av begravningen med bilderna vackert arrangerade i en exklusiv fotobok.


Era minnen av begravningen blir kanske lite suddiga och då kan det vara bra att kunna ta fram fotoboken för att se detaljerna. När sorgen känns jobbig kan det kännas skönt att än en gång återuppleva avskedstagandet som ni omsorgsfullt planerat.Kanske vill ni lägga till ett par egna favoritfoton till boken, för att kombinera härliga levnadsminnen med minnet av avskedet. Vill ni ha tackkort kan vi ordna det också.


För att förenkla besluten finns det tre fotograferingspaket att välja på. Det finns också möjlighet att skräddarsy lösningar om inget av paketen passar er. Ni kan känna er trygga med att fotograferingen sker diskret, i lämplig klädsel och med tysta skor och utrustning. Till höger finns några exempel på begravningsfoton.


Kontakta er begravningsbyrå för mer information,
eller kontakta Spectoccasio direkt:  KONTAKT